Eltérek az időrendtől, mert fontos kérdés merült fel. Baráti társaságban, neten, sajtóban, egyszóval sok helyen olvasható, látható, hogy az emberek egy nagy csoportját foglalkoztatják az összeeskövés elméletek. Keress rá így: összeesküvés elmélet, vagy "conspiracy theory" és annyi találatot kidob a gép, hogy több napos program lesz végignézni!

Kik ezek az "összeesküvők" és mit akarnak?

Röviden: mindent! Mindent akarnak, és ahhoz képest nagyon kevesen vannak. Honnan van hatalmuk, ha van egyáltalán, miért tönek hatalomra és mit kezdenek a hatalommal ha megszerzik, mi lesz velünk, ha nekik bejön, milyen sosrsot szánnak nekünk, stb.: Nem akarom kérdésekkel teleírni a lapot, mert nem marad hely a válaszoknak. Csak még egy kérdés: Igaz-e hogy összeesküvők által mozgatott titkos szálak irányítják a világot?

Nos a hír igaz, de semmi nem az aminek látszik. Valóban világhatalomra törnek egyesek, látszólag minden sikerül amibe fognak, de a végén, - és ezt biztosan állíthatom - nem az lesz belőle, amit eredetileg akartak.

Az emberi elme diadalmenetét mintegy töményen szemlélhetjük Ausztráliában. Az emberi tevékenység felborította a helyi élővilágot és minden "megjavítására" tett kísérlet csak még nagyobb bajt hozott. Elszaporodtak pl. az egerek. Időnként a vörös egerek kirajzanak, és hatalmas "folyamokban" hömpölyögnek árkon-bokron át. No nem baj, hozattak kígyókat, hogy legyen természetes ellenfelük az egereknek! Csakhogy a kígyók jobban szeretik a kis csirkét, a tojást, úgy a házi mint a vadon élő madarakét. Ebből még nagyobb baj lett. Sebaj, hozattak mongúzokat, hogy egyék meg a kígyókat, de a mongúzok könnyebben megszerezhető eleséget találtak, így a kígyókon, egereken kívül már a mogúzokat is ki kellett volna irtani, de erre már nem volt ötlet. A másik a nyulak esete. A nyulakat Európából hurcolták be, tenyésztés céljára, de nem bánták ha el-el kószál némelyik, legalább lesz mire vadászni. Lett. Annyi nyúl lett, - közben rájöttek, hogy szapora - hogy a mezőgazdasági termelést is veszélyeztette egyes helyeken, nem beszélve, hogy kiszorította a helyi, gyakorlatilag a nyúl szerepét betöltő röpképtelen madarakat, amelyekből több faj ezért halt ki. Sebaj, kell egy jó biológiai fegyver! Meg is lett hamar, egy olyan kór, amit a szúnyog terjeszt, és garantáltan csak a nyulakra veszélyes. Nos az eredmény: a nyulak száma nem változott, de ma már az egész világon elterjedt a kórság, sehol egy tenyészetben, természetes élőhelyen sincsenek biztonságban a nyulak. A másik eset a lovak: az elvadult házi lovak olyan mennyiségben szaporodtak el, hogy helikopterről, géppuskával irtják őket - sikertelenül - és lassan sivataggá legelik a környezetüket. Aztán a dingók! Az elvadult házi kutyák miatt hatalmas országrészek váltak emberi tartózkodásra alkalmatlanná - majdnem a legjobb földek. Egyetlen módon lehet ellenük védekezni, el kell keríteni őket! Épül is a világ legnagyobb drótkerítése, amely ha elkészül nagyobb lesz mint a Kínai Nagy Fal, és egy hatalmas országrészt zár el a külvilágtól. A hollandok a tengertől hódítanak új földet, az ausztrálok a meglévőből zának ki egy jókora darabot. Ehhez jön még az ilokandzsi, egy halálos csípésű mikroszkópikus medúza, amely valószínűleg a tengerjárók leengedett ballasztvizével került Ausztráliába valahonnan, és az új helyén sokkal jobban szaporodik. A világ legjobb vizű tengerében csak tetőtől talpig beöltözve lehet úszni, különben McDöglesz! Ja és a méhek! Nem tudni hogy ki és mit szabott el, de a viág méhei a kipusztulás felé araszolnak, egy gyógyíthatatlannak látszó betegség miatt, amit költés összeomlásnak neveznek, és nem tudom elhiszed-e, bizonyíthatóan Ausztráliából származik.

Tehát lesz központosított világhatalom, de nem lesz olyan, mint amilyennek tervezték, és nem az nevet a végén.

A világnak vége lesz. Nem csak a maja naptár szerint, hanem a Biblia szerint is. Most már az utolsó korszakot tapossuk, nem tudni meddig. Akár még nagyon sokáig is tarthat, de valamiért az az érzésem, hogy nincs annyi... Nos az erdész időnként végigjárja az erdőt, és megjelöli a beteg fákat kivágásra. Aztán jönnek a favágók. Bolond az a kismadár, amelyik a fészkét megjelölt fára rakja. Biztos pusztulás. Ezért bolondság egy elveszésre kijelölt, beteg viág feletti uralomért harcba szállni. Nem is beszélve arról, hogy Istennel bírkózni nem egy sikertörténet. A süllyedő hajón a meneküléshez való készségeket kell üzembe helyezni, és nem a kapitányi címért vetélkedni! Ne licitálj égő házra, inkább menj ki belőle!

Van tovább is

A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoelottifigyelmeztetesekatevelygomagyarnak.blog.hu/api/trackback/id/tr302529803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása