Azok akik a világot jelenleg az uralmuk alá akarják hajtani nagyon elszántak. Saját elhivatott voltukban nem kételkednek, de a többi ember számukra semmilyen értéket nem képvisel. A többiek - csak nyersanyag, munkaezköz, vagy akadály a "nagy cél" elérése szempontjából.

No, már ebből is látni kellene, hogy kire is hasonlít ez a gondolkodásmód! Jézus arra tanít, hogy a gyümölcseiről ismeritek meg a fát. Rossz fa nem teremhet jó gyümölcsöt, jó fa nem teremhet rossz gyümölcsöt! Az előbb említett értékrend, egyértelműen a sátán sajátja. Tehát, akik a háttérből mozgatják a szálakat a gazdaságban, a politikában, a médiában, mind - mind a sátán katonái. A sátán pedig különös zsoldfizető. Látszólag sokat ad, de csak TESTILEG, lekileg pedig semmit, sőt kínos pusztulást. Senki ne higgye azt, hogy a sátán szolgálatával jól jár. Az örgög a saját szolgáit ugyanolyan mérhetetlenül gyűlöli, mint a többi embert, csak kénytelen őket felhasználni a saját céljaira. És mivel kénytelen elviselni őket, ezért ha lehet még jobban utálja őket. És az ő számukra nincs menekvés, nincs enyhítő körülmény, mivel önként választották Isten helyett a sátánt. Be kell érniük vele.

De ha sikerül a világ feletti uralmat megszerezniük - a sátán segítségével - akkor a hatalom mégis csak kárpótolja őket valamennyire, legalább ezen a világon?

Nos nem. Példának hoztam egy rakétát. Szép nagy szerkezet, messzi célok elérésére hivatott, csúcs technika. Így ahogy magasodik a kilövő állványon, a fenséges erő jelképe is lehetne. Nos a történetbeli rakéta, egy szilárd hajtóanyagú illető, amely a fúvókához közelebb eső végén kezd el égni, és lassan halad az égés felfelé. A hatalmas rakéta testhez képest elképesztően kicsi a rakomány. A leg csúcsában egy jól beburkolt kis kamrában ül, és az egész rakéta elképesztő méreteihez képest csak egy kis vacak. No el kezd égni a barátunk, és szépen halad felfelé. Azok a hajtóanyag részecskék, amelyek a fúvóka közelében voltak, már kiégtek, és megtolták a többieket felfelé. A távolabb esők így büszkélkedtek: - mi vagyunk az értékesek, a többiek halálra dolgozzák magukat, hogy bennünket repítsenek a magasabb, nemesebb cél felé. Mi vagyunk az értékes rakomány. De tévednek. A sátán tervében egyszercsak rájuk is sor kerül. El fognak égni, csak egy kicsit később. És mi a rakomány? Azt a legokosabb illuminátus megvilágosodott, szabadkőműves, avatár, jós, tudós asszony se tudja. Mi emberek ebben a projektben az "elégnek" kategóriában indulhatunk csak. Ne gondolja azt magáról még a legnagyobb király, császár, világbankár stb. se, hogy a sátán majd meg fogja osztani vele a hatalmat, vagy netán társuralkodói rangban bevonja a hatalom gyakorlásába! Az ördög olyan mérhetetlenül gyűlöl MINDEN embert, hogy a leghívebb szolgáit is el fogja pusztítani, ha már nem lesz rájuk szüksége!

De a világ valóságos URA, nem engedi a sátán teljes hatalomátvételét, és az övéit meg tudja, és meg is fogja védeni, és uralkodó társakká teszi, mert szereti őket.

Mert szeret bennünket.

Mert Isten - szeretet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoelottifigyelmeztetesekatevelygomagyarnak.blog.hu/api/trackback/id/tr142556177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása