Hol volt, hol nem lesz

2010.11.09. 13:31

Kedves Tévelygő Magyar!

Bocs, hogy így leszólítalak, de idegesít a nagy önbizalmad. Persze az önbizalom fontos dolog, - nekem is jutott belőle bőven - de ahogy te mégy a biztos vég felé felvágott orral, szálfa egyenesen, nem is lassítva, nem is körülnézve, az már csúcs! Egyáltalán tudod te, hogy hova mész? Tudod te, hogyha nem változik semmi akkor mi lesz ebből az egészből?

Kezdjük előbbről!

Tudod, volt a tatár, megint a tatár, közbe-közbe egy kis német, majd török, labanc, muszka, megint labanc, megint muszka, ja és a német. Azt mondod: ezek mind eltakarodtak, a nép meg túlélte! Egy kicsit rossz volt, de jött a szabadulás. Azt kérdem tőled miért voltak mindezek? Válaszod a Himnuszban: "...jaj, de bűneink miatt gyúlt harag kebledben..." ez igaz! De az már nem, hogy népek veszik körül a sírt, ahol egy nemzet süllyed el. A magyar nép elveszte senkinek nem fáj, és senki nem fog sírni értünk. Ha így marad, lesz egy nap, amikor a TV bemutatja az utolsó magyart, de ha a másik csatornán Big Brother megy akkor senki se fogja látni. Hogyan jutottál ide, mia bűnöd és mit tehetsz?

Tudod, ha egy nagy városban élsz, és hatalmas összeggel tartozol a Maffiának, akkor nem cserélnék veled. Először is nem menekülhetsz el máshová, mert olyan nincs. Itt élned, halnod kell! Másodszor, nincs esélyed a visszafizetésre! Nem érsz annyit az emberpiacon kabáttal együtt se. Lehet, hogy anyádnak értékes vagy, de ő is adós veled együtt, tehát nem segíthet. Harmadszor, semmi értelme a végrehajtókkal veszekedni, ők csak szolgák, ha egyet legyőzöl, kettő jön helyette. A legfőbb urat kell megkeresni, és vele kiegyezni, akkor van esélyed. Az ország vezetői mindig próbálták megtalálni a megfelelő szövetségest (Orseolo Pétertől kezdve, Szálasiig) aki elég erősnek látszik, meg bír védeni, nem baj, ha nem ingyen...stb. tudjuk mi lett ebből. Még nagyobb sz.. lett belőle. Ne vígasztaljon téged az, hogy még csak derékig ér! Hiszen valamelyik elődöd fején állsz! Most olyat mondok, amit nagyon nem szeretsz hallani. Lassan mondom, hogy a tolvaj bagázs is értse, van egy úr mindenek felett sőt: egy ÚR van mindenek felett, és Ő erősebb mint a Maffia, sőt minden erő Tőle jön. Ha most enyhe viszolygás fogott el ne aggódj ezek elvonási tünetek! Elvették országunk kétharmadát, de a lekünket, az egészséges gondolkodásunkat, azt majdnem egészen elvették. Most hallottam hogy beszüntették az Esperal-t ami segített az alkoholról való leszoktatásban úgy, hogy beültettek egy lassan felszívódó kapszulát az ember testébe, és ha ráivott, akkor nagyon rosszul lett, akár meg is halhatott. Az ettől való félelem segített elhagyni a szeszelés utáni vágyat. A te lekedbe is ültettek egy méregkapszulát, ami akkor hat, ha Istenről kezd el beszélni valaki. Ilyenkor elveszíted a tárgyilagos modorodat, (illetve kiderül róla, hogy csak álarc) bekékül a fejed, és csúnyán fogalmazol. Erre azért volt szükség, mert magyarázó néniből és bácsiből nincs elég sok, nem lehet mindig melletted valaki, hogy megmondja miről mit gondolsz. Mert ha be van ültetve a méreg, akkor elveszted a józan eszed, és nem fogsz tárgyilagosan gondolkodni a hallottakon, nem ju eszedbe semmi olyan, amit nem szabad. Tehát állítom neked, hogy van Isten, és mindenről Ő tehet, mindenért Ő a felelős, és ezt nem is tagadja. Ha valaha volt nálam hitetlenebb ember, az csalt. Jó, én is csaltam, de most más a téma. Nem értettem, hogy komoly felnőtt, tanult stb. emberek, hogyan hihetnek Istenben. Ma pedig azt nem értem, hogy ezek a stb. emberek, hogyan NEM hisznek, hiszen minden olyan világos, itt van az orruk előtt. (az én orrom előtt is ott volt, de ne beszéljünk félre, most rólad van szó!)

A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoelottifigyelmeztetesekatevelygomagyarnak.blog.hu/api/trackback/id/tr302435877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása